divendres, 6 d’abril del 2018

Reunió delegats/ades de curs

Bona tarda, famílies!

Dimecres passat (4 d'abril) ens vam reunir l'Equip directiu amb les mares delegades de curs amb l'objectiu d'informar de novetats i canvis metodològics que s'estan portant a terme a l'escola.

NOVETAT: Som escola pilot en l'aplicació d'un temps a l'escola d'escriptura personal. Després de 2 cursos de formació per millorar l'expressió escrita dels nostres alumnes, aquest curs estem rebent assessorament per part del Departament per implementar una nova metodologia a l'hora de treballar aquesta dimensió. 




NOVETAT: Aquest curs formem part de la Xarxa de Competències bàsiques del Baix Llobregat nord. Treballem en equip amb altres escoles, amb l'ajuda i assessorament d'experts per millorar l'aprenentatge dels nostres alumnes.



CANVIS METODOLÒGICS: Com ja sabeu, el curs passat va canviar el Decret d'Avaluació , això suposa un canvi de mirada tant en la manera d'avaluar com en la manera de treballar. Us deixem un vídeo explicatiu que resumeix molt bé aquesta nova mirada.

Neus Sanmartí i Puig (Barcelona1943), és catedràtica i professora emèrita del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona


Gràcies, mares delegades, per la vostra assistència i la difusió! 
Junts fem escola!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada